2013. augusztus 31., szombat

Kedvencek - augusztus

Szó, mi szó nem sok mindent használtam augusztusban, és így nem sok új kedvencet sikerült összeszednem, de azért így is lett egy-kettő.

Smink terén elég minimális lett az eredmény (ezért is csináltam most több kategóriát), mivel munkába nem igazán agyaltam a sminkemen. Megvolt egy alapsmink, amit minden nap elkészítettem és slussz. :)
Na, nézzük!

1. Avon Solution VIP színezett hidratálókrém:
Ámulat! A húgom annyira áradozott róla, hogy muszáj volt kipróbálnom, de mikor kinyitottam, el sem tudtam képzelni, mit tudhat. Alapjába véve egy tört fehér színű krém apró kis valamikkel, ami természetesen hagyja az arcot, de mégis kiemeli a színét és egy enyhe színt is ad neki, bár az utóbbit nehezen lehet elhinni egy fehér krémről. A hidratáló képessége bámulatos, és még a káros napsugárzástól is véd. A hónap nagy részében ezt használtam és egyszer sem égtem le. Mondjuk éppen tegnap kérdezgették tőlem, hogy strandoltam-e, úgyhogy valószínűleg egy kicsit megfogott a nap, de nem ég, csupán egy enyhe pír volt az orromnál.

2. Oriflame Corrector Kit:
Egy ilyenre már nagyon-nagyon rég óta vágytam, így mikor elég kedvező áron megláttam a katalógusban, kérdés sem volt, hogy megrendelem-e. Nem olyan rég óta használom, de állíthatom, hogy megéri az árát. :)
A sárga a kék színű karikákra való a szem alatti részen. Tökély! Azon túllendülve, hogy egy kicsit nehezen eldolgozható azon a területen, szép üde szemeket varázsolhattok vele. ;) Aztán a zöld a pirosságra, esetleges pattanásokra való. Ezzel nem mindig vagyok kibékülve. Bár remekül fed, de enyhén létszik a zöld színe, és ez mondjuk a homlokom esetén elég szembetűnő, így csak púderrel együtt ajánlatos használni. Bár valószínűleg a barnaságom az oka, majd télen a fakó fehér képemen nem fog látszani. :) A barna egyéb bőrhibákra való korrektortól viszont elképedtem. Először azt hittem, túl sötét lesz (már akkor tudtam, mikor megrendeltem, de gondoltam, majd keverem), erre majdhogynem világos. Remekül fed, nem olvad le olyan könnyen. Bátran ajánlom mindenkinek. :)

3. Rose Soft Labello:
Rúzs- és szájfényelvonás következett be nálam ebben a hónapban, mivel munkába nem nagyon akartam rúzst viselni, a szájfényt meg újra és újra kellett volna kenni, így leginkább ezt a labellot használtam. Enyhe rózsaszín szín, pazar illat... egyedül az állaga zavar, nekem időnként kicsit nehéznek tűnik. :)

4. Avon Super Shock zselés szemhéjtus (Blackneed árnyalat):
Egy ideje megvan, mégis most használtam a legtöbbet (szinte minden nap). Először nem volt róla a legjobb véleményem (írtam is róla), de most már hozzászoktam, és a napi sminkem főszereplője lett, amiben semmi mással nem helyettesíthettem volna (maximum szemceruza, de az könnyen lefolyik). :D Imádom :)

Ezek voltam a sminktermékek, egyáltalán nem sok, de nem is sokat sminkeltem mostanában. A következő kategória a kiegészítők:

1. szegecses hajpánt:
Lehet, hogy ez csak az én dilim, de ha összekötöm a hajam, előbb utóbb hátul kilógnak belőle szálak, ami halálra idegesít. Ne, erre jó a gumis hajpánt. Mostanában nem vettem ilyeneket, de aztán anyu rátalált erre, és azonnal beleszerettem. Az első jó pont, hogy fekete, így nem annyira feltűnő (volt már elég sok színes is, de abban hülyén éreztem magam), a másik pedig a szegecsek... odavagyok a szegecses cuccokért.

2. Kék fülbevaló:
Ha jól számolom, négy évvel ez előtt vettem. Akkor odavoltam az ilyen fülbevalókért, ma viszont már a kicsi pontszerű fülbevalókat preferálom. Ez viszont most újra előkerült :)

3. Baglyos nyaklánc:
Életem legszebb és legrosszabb napján vettem (no comment a részletek), nem is hinné az ember, mit találni a búcsúban. Bár alig volt valami, mégis megláttuk a húgommal a bizsukat, és hát csajokból vagyunk, meg kellett néznünk, még ha nem is terveztünk venni semmit sem. Eredetileg mindketten egy másik baglyos láncot néztünk ki, de abból csupán egyetlen darab volt, így voltam olyan rendes és a bronz színű kicsit másmilyen darabot átengedtem neki, aztán ő rátalált erre, így én sem maradtam lánc nélkül. Imásom, a baglyos dolgokat, azon túl, hogy divatos (nem nagyon érdekel), totál odavagyok érte. :)

A kedvenc ruhadarabom egyértelműen a következő felső lett:
Korall szín, arany halálfejek, és a hátulja... Kell ennél több? Szerelem volt első látásra, és mikor néztem,. hogy csupán 1400 Forint, nem hagyhattam ott :)

Kedvenc zene:

Nem a kedvencem, egyszerűen ki nem állhatom, de egy alkalommal a karmesterünk mondta, hogy "Ivett, következik a kedvenced", így rám ragadt. Ahogy a Beki mondaná, ez az én Voldemortom :) "Ne játsszuk, AZT!"
Nem éppen a legjobb, nem populáris zene, bár nekem nem ez a bajom vele, hanem, hogy belepusztulok, akkor sem megy :)

Szóval ezek voltak a kedvenceim (és AZ, AMIT NEM NEVEZÜNK A NEVÉN) :)

Nektek mik voltak a kedvenceitek a hónapban? Nektek is megvan a Voldemortotok? :)

3 megjegyzés:

  1. én rájöttem, hogy imádom az ilyen bejegyzéseket :DD az én kedvenceim már közismertek, zenét nem is tudnék most választani :) ékszert még inkább, de nem nagyon hordtam most :D Nekem is van saját voldemortom, viszont az személy, akinek a nevét soha nem akarom kimondani..

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. ja és már akartam azt is írni, hogy nagyon király ez a felső :)) hol szerezted?

      Törlés
    2. Egy kínaiban vettem. Furcsa volt, mert csak szét akartunk nézni, erre szembetalálkoztam vele... Nem hagyhattam ott :)
      Egyébként örülök, hogy kedveled az ilyen bejegyzéseket. Én általában mindent imádok, mindenért totál odavagyok, szóval elég sok kedvencem van, talán havonta egyszer összegyűl ennyi :)

      Törlés