2013. augusztus 11., vasárnap

A második hét

Büszkén kijelenthetem, hogy ez a hét sokkal jobban sikerült, mint az előző. :) Egyedül a hétvégi ismétlés maradt ki, valamint a tesztek, de a szavakkal jól állok, minden nap sikerült megtanulnom a napi adagot.

Hétfőn kissé nehézkesen vettem rá magam, mert attól tartottam, hogy felesleges lesz, mert a többi napon elbliccelem, de nem, végigcsináltam.

A titok talán abban rejlik, hogy megtaláltam a legalkalmasabb időt. Reggel a kávé után és a munkába indulás előtt. Akkor van körülbelül fél órám, ami erre tökéletesen megfelel. :)

Úgyhogy most 75 szóval vagyok gazdagabb. Azta! De fura így kiszámolni!

Voltak olyan kifejezések, amiket a világért nem tudtam megjegyezni, így azért ez a 75 egy erős túlzás, és nem is állítom, hogy most mindet tudnám kapásból, de erre való az ismétlés. Mondjuk kíváncsi leszek, hogy az "érzelmi támasz (emotionale Untersetzung ->ha jól emlékszem)" kifejezést mikor fogom használni. Állítólag, majd ha valami szar tételt húzok. Na, erre ne kerüljön sor :D

Van még mit fejlesztenem a következő hétre, de majd próbálkozom, bár pont a hétvégén megyek Sóstóra szóval nem tudom, hogy mi lesz belőle, mert nem ígérem, hogy elviszem a könyvemet, elvégre valamennyire pihenni is megyek. :)

További kellemes hétvégét, én nemsokára indulok zenélni (szupiszuper), így csak ennyire futotta. Na meg persze jó hetet kívánok mindenkinek. Ne feledjétek, minden nappal közelebb vagytok a hét végéhez. (Tudom, aki pihen, annak ez rossz hír, de a sorstársaim meg tudják érteni, mire gondolok)
Bár már kissé lehűlt az idő, de azért meg tudnám inni
Ti?

2 megjegyzés:

  1. jaj simán meginnám, főleg a mai nap után... itt megint nagyon meleg van :SS (am Unterstützung :))

    VálaszTörlés
  2. Hoppá! Valóban... Látod, erre kell az ismétlés... :D

    VálaszTörlés