2016. augusztus 18., csütörtök

Teszt: SinfulColors Kylie körömlakk

Sziasztok!



Iszonyatosan izgatott vagyok a bejegyzés miatt. Nem tudom, hogy otthon lehet-e már esetleg kapni ezeket a lakkokat vagy egyáltalán lehet-e majd, de még magyar blogon nem nagyon olvastam róla. Ilyenkor mindig izgatott vagyok, hogy esetleg kihasználva a jó földrajzi elhelyezkedésemet olyat tudok mutatni, ami még otthon nincs.

Szerintem Kylie Jennert nem kell bemutatnom nagyon senkinek és a hipp-hopp ikonikussá vált folyékony rúzsairól is hallott már mindenki, de mi a helyzet a körömlakkokkal. Mikor Megláttam a Superdrug polcain, hogy a Sinful Colors lakkok között van egy az ő nevével ellátott lakk azonnal lecsaptam rá. Nem érdekelt, hogy mit tud, nekem kellett.

Pedig nem bírom ezt a nőt. Tényleg nem. De ha ennyien imádják, valamit csak tud. Én pedig arra voltam kiváncsi, hogy milyen az a lakk, amihez ő a nevét adja.


Elég nagy színválaszték volt valamikor, de a megfosztott polcokon egy arany csillámos lakk csábított el, a Denim & bling kollekció Karats of Kargo árnyalata, aminek az üvegben szemkárpásztató, ám egy matt lakkocska valójában. Ez mind rá van írva, így ez nem lepett meg, de tudtam, hogy én ezt csak fedőlakkal tudom elképzelni magamon, ahogyan szikrázik a napsütésben. 

Ami nincs rá írva, de azonnal sejtettem, hogy nem egy sűrű, jó fedésű lakk, így először csak egy pálcikán próbáltam ki, hogy mégis mit tud.

1 réteg
2 réteg
3 réteg

Szerintem ezeken is látszik, hogy nem éppen a legjobb fedésű, de fedőlakként még mindig alkalmazható, így agyalni kezdtem, hogy mi is legyen alatta.


Nem volt nehéz választás, ehhez a csillámdömpinghez egy mentaszín és egy halvány baba kék volt a gondolataimban, amihez a Rimmel Super Gel lakkok közül választottam a 052 Sallow bay-t és a 052 Blue babe-t, majd a tetejére természetesen egy adag a Rimmel Super Gel fedőlakkból került. Így lett tökéletes az összhatás.


Összességében azt kell hogy mondjam, hogy egy nagyon szép lakkról van szó és a három fontos ára abszolút elfogadható. Viszont az amerikai hölgyemény neve nélkül is épp olyan jó volna. Mondjuk az is igaz, hogy akkor fel sem figyeltem volna rá. Pedig ezt kár lett volna kihagyni. :)

További szép napot!

4 megjegyzés:

  1. Nagyon szép ez a top coat.
    Én imádom ezt a márkát,elég jól sikerült betankolnom belőle,olcsó és tartós is :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Sajnos a képek nem adják vissza azt a csillogást, amilyen valójában, de így is mutatós ;)

      Törlés
  2. Válaszok
    1. Nekem is bejön. Az összes lakkot sokkal különlegesebbé teszi :)

      Törlés