2016. augusztus 21., vasárnap

Instanéző

Sziasztok!

Ma már kevés olyan ember van, aki ne ismerné az Isntagram nevű alkalmazást. Akiben van egy kis kreatív szellem vagy csak szeret képeket megosztani a nagyvilággal, annak ez egy tökéletes app.

Személy szerint én nagyon kedvelem, ha máshova nem is ide biztosan azonnal felrakok mindent. Sokszor ott hamarabb el lehet csípni egy-egy utalást a blogon megjelenő dolgokról. Nem tudom megmondani, mi fogott meg benne azonnal. Ha jól meggondolom, talán az, hogy nem kell írni, a képek magukért beszélnek. Ebben van valami pozitív, hiszen egy ilyen képet összehozni  nem egy pillanat, igényel némi gondolkodást vagy kreatív energiát.


Az első körben a saját oldalamról szeretnék egy kis ízelítőt adni. Mielőtt jönnének a beszólások, hogy miféle önreklám ez, elmondom, hogy ez az én platformom, ergo azt írok és arról, amiről akarok. Mellesleg mielőtt másokról alkotok véleményt szeretek hátteret adni a szavaimnak. Ha először megmutatom én mit csinálok, akkor elkerülök egy támadási felületet miszerint én semmit nem csinálok, könnyen szólok meg másokat. először az ember mindig a saját kertjében kapirgáljon. Ha ott teljesít, akkor kezdhet máshol is. :)

Akinek van kedve, az nézze meg, a felső képen minden szükséges információ megvan hozzá. Ha pedig szeretnél képet megosztani velem használd a #kreasarok, illetve ha körmös képről van szó a #mutiamanid hastageket!






További szép napot!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése