2014. július 2., szerda

"Mindenhol lila" köröm

Sziasztok!

Sokszor hangoztattam már, hogy nem kifejezetten rajongok a lila színért, de valamiért midig ez bukkanik fel az életemben. Legutóbb egy újabb lila színű tárgy, egy lila bőrönd került az életembe.

Ezért úgy döntöttem, hogy egye fene készítek egy csak lila manikűrt, amihez először az összes lila lakkomat fel akartam használni, de túl sok lett volna, így egy egyszerűbb változatot készítettem.

Az alap a legfrissebb lakkom lett. Halvány lila, vagy inkább orgona szín. Hát szo-szo.. Nem lesz a kedvenc lakom, bár ilyen színre már régen vágytam, de a tartóssága és a fedése vetekszik a fagyilakkal. 329 forintot megért a kísérletezés, de max valami keményre száradó topper vagy uv-re száradó fedőlakkal tudom elképzelni.

Igazság szerint legszívesebben azonnal le akartam mosni, de aztán némi díszítéssel dobtam fel, amihez a Miss Sporty Oh my gem! koccekciójának 003-as lakkját használtam.
Igazából már aznap lepattogzott a vége, hiába tettem rá fedőlakkot, de ezen kívül túlélte az utazást. 

Hogy tetszett? 

(Kicsit sem sok a lila...)

2 megjegyzés:

  1. te nem szereted a lilát?! :D :D én nem szeretem a lilát, még azt a pár szem véletlenül odatévedt lila lakkomat is majdnem mindig elajándékozom :D :D és emlékszem, mikor nálunk voltál is a lilákat szúrtad ki mindig mindenhol először! :) :) figyelek ám! :D

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Mindig lila dolgokat szúrok ki, pedig a meleg színeket preferálom. Nem tudom, mi az oka, hogy a szememet mégis vonza ez a szín. :)

      Törlés