2014. május 22., csütörtök

Trópusi hangulat - smink

Sziasztok!

Végre jó idő van... Bár néha már túlzásba is esik természetanyó, de mindegy... ;)
Ezúttall egy a jó időre való tekintettel színes sminket mutatok nektek. Mostanában kevesebb színes sminket hordtam, inkább csak tusvonallal voltam, de most kedvem támadt valami színeshez. :)

Az arcomon nincs semmi extra. Az egéstet a Miss Sporty 14 órás alapozójával kezdtem, majd egy bronzos árnyalattal kihangsújoztam az arccsontom. A számon pedig egy halvány barackos szín van, a szokásos Lora szájfényem.
Na, de a szemek...

Legbelül, a belső szemzugban egy citromsárga szín van, majd a mozgó szemhély nagy részére egy alma-fűzöld szín került. Ezek a Margarett palettámból vannak, amit azt hiszem, februárban be is mutattam.   Aztán kívűlre, a külső V-be és a mélyítővonalba egy sötétkék, metálos fényű színt tettem. Ez pedig a jól ismert Lora palettám egyik színe.

Alul a szempillasoromhoz felvittem a színeket ugyanaban a sorrendben, mint a szemhélyamon, és spiráloztam a kedvenc spirálommal, ami a Lora Extra Volune spirálja. 
Meg lehet dobni egy kis tussal, de nem akartam elszúrni esetlegesen az egészet, meg most inkább azt akartam, hogy a szín legyen domináns.

Hát ennyi volt mára. Hamarosan újra jelentkezem, addig is szép hetet nektek.
 Hogy tetszett? Ti szeretitek az ilyen színes sminkeket?

3 megjegyzés:

  1. szép lett! nekem nagyon tetszik :) a zöld és a kék színt szeretem legjobban a szemhéjon :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. én ritkán használom ezeket a színeket....

      Törlés
    2. én ha szemhéjpúdert teszek magamra, 90%-ban ezt a két színt használom :)

      Törlés