2016. március 30., szerda

Teszt: Rimmel Super gel körömlakkok

Sziasztok!

Néhány napja (vagy hete) feltöltöttem egy képet a facebookra, miszerint le fogom tesztelni a Rimmel új lakkocskáit. Használtam őket és hagytam érlelődni a véleményemet, viszont "elérkezett az idő, hogy feltárjuk a titkot".

A színválaszték Angliában elég szegényes, legalább is ahol én vettem, csak két olyan árnyalatot találtam, ami meggyőzött, pedig láttam, hogy a kínálatban vannak kékes árnyalatok is, ami jobban bejött volna. 

Külsőre a szokásos Rimmel lakkokat idézi, az ecset is a jól meszokott lapított fajta, amit mellesleg én nagyon kedvelek, de ez egy nagyobb kiszerelés az átlagosnál, ugyanis az üveg tizenkét mili lakkot rejt és az ára nálunk négy font (hozzávetőleg 1200 forint), ami kicsivel drágább, mint a sima Rimmel lakkok.


A használata nagyom egyszerű, hiszen még UV lámpa sem szükséges hozzá. Viszont ez még jobban megerősíti a gyanút, amit már a csomagolása is sejtet, ez bizony köszönő viszonyban sincs a géllakkal. Nos, valóban nincs.
A tizennégy nap, amit ígér nálam távolról sem igaz, de az átlagos lakkok két napja helyett négy napig tudtam őket viselni. Ami szerintem egy jó arány, és ha gél hatású, tartós körömlakként reklámoznák, teljesen meg is elégednék vele, mert főleg a pirosas szín már egy rétegben is szépen fedett. De azért követtem az útmutatót és két réteget is kentem fel, majd a fedőréteget.
Ha már a fedőrétegnél tartunk, erről érdemes külön beszélni. Gyanítom, hogy az egésznek a titka ebben van. Bár a színes lakkok állagán is látszik, hogy nem hagyományos lakkok, de ez a kis szépség képes meghosszabbítani a sima körömlakkok tartósságát is, tehát egy nagyon jó kis fedőlakként is használható.

(Az általam választott színek: 025 urban purple és 051 shallow bay)

Összességével én elégedett vagyok velük, de több színt nem hiszem, hogy veszek belőle, maximum ha meglátok valami kékes árnyalatot.

Ha ti próbáltátok már és van véleményetek vagy bármi észrevételetek van, írjátok meg nyugodtan!

4 megjegyzés:

  1. Jesszuszpepi! Hogy lehet ilyen igénytelen lakkozást kitenni? Én az utcára se mennék ki vele nem hogy blogra kirakjam. Több festék van a bőrödön mint a körmödön. Arról nem is beszélve mennyire ápolatlanok a kezeid. Majd akkor akarj körmös blogot írni ha így tudsz lakkozni:http://www.titaniablog.hu/2016/03/tavaszvaro-kihivas-viragok.html

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Ez a te blogod? Nagyon szépek a képek, igazi körömcsodák. :)

      Törlés
  2. Szia. Nem, az én Blogom. Nem szoktam névtelenül kommentelni. :)
    Köszönöm a kommentet, Neked a dicséretet. Véletlen találtam a blogodra, most láttam hogy megosztottad a posztot egy csopiban :). Gondolkodtam, hogy próbálok a Rimmeltől valami gél lakkot, győzött a poszt :) tipp a lakkozáshoz ^_^ egyszerű ferdevegű tusecsettel körbe tudod pucolni a lakkot, ami kiment :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Köszönöm a tippet, ki fogom próbálni. ;) sajnos nem tudtam, kihez is tartozik a blog illetve a komment, de tényleg szép munka.

      Törlés