2014. október 27., hétfő

Eleg volt!

Komolyan mondom, hogy elegem volt! Az embernek a maradek eletkedvet is elveszik egyesek. Nem egy neves netes ujsag az en blogom, soha nem is mondtam, hogy profi kormos vagyok, vagy akarmi, de most tenyleg kibuktam.



"Le kell mosni a szelet! Igy ronda!" Kepzelje el mindenki, hogy en is tudom, de kepzeld magad abba a helyzetbe, mikor reggel fel nyolctol delutanig dolgozol. Nem egy irodaban ulsz es gepelsz, hanem joval komolyabb megprobaltatasokat allsz ki, de megis minden nap ki kell, hogy nezz valahogy, igy gyorsan este keson mikor mar nezni sincs neha erod meg kilakkozod a kormod, es mivel messze vagy az otthonodtol a barataidtol, van egy netes feluleted, ahol megmutathatod nekik is es indenki masnak is, hogy eppen milyen hangulatot elsz meg a kormeid altal.



Igen neha lusta vagyok lemosni a boromrol tokeletesen, igen, neha nincs ra erom vagy idom, de kerdem en, te mindig megcsinalod? Tudom, akkor meg ne blogoljak. De fogok! A helyzet az, hogy a mindennapi lanyok, akik ott vannak a gep elott es olvasnak pont ugyanigy vannak ezzel. En is csak egy vagyok kozouluk.

Tudom, akkor ne blogoljak. De fogok! Nekem ez a hobbim, az egyetlen, ami megmaradt itt, akinek nem tetszik, ne nezze, ne olvassa, de az allando baszogatast (mar elnezest a kifejezesert) nem tudom toleralni. Ezutan is kozze fogom tenni, es ha nem lesz idom lemosni a szelet, akkor ugy is kirakom, maximum nehanyan nem olvasnak... Azt hiszem tul fogom elni.

Koszonom, hogy elolvastad es mindenkitol elenezest kerek a kirohanasert, de ez mar nagyon idegesitetett.

5 megjegyzés:

  1. megértelek! vannak emberek, akiknek lételemük a beszólogatás, a piszkálás! ne foglalkozz velük, folytasd! :) én szeretem a blogodat, és nem vagyok vele egyedül! :) sajnos egyre többször látom azt adott esetben a fb csoportokban, hogy az emberek olyan dolgokért, dolgokba szólnak bele bántó módon, amibe nem gondolnak bele :S

    VálaszTörlés
  2. Igen, sajnos vannak ilyen emberek. Alapvetoen leszarom oket magasrol, de ha rossz passzban talalnak, akkor nem mindig megy. Viszont igy kiadtam magambol es minden oke :D

    VálaszTörlés
  3. Gondolj arra amit mindig mondani szoktam azert szologat be mert irigy,valoszinu hogy o meg ennyit sem tud

    VálaszTörlés
  4. én is megértelek , mindenkit megtaláltnak ezek a "kedves" emberek , trollok.
    Tetszik a blogod , nem rég találtam rád :)
    Sok sikert a blogolásban!

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Köszönöm szépen, örülök, hogy tetszik :D

      Törlés