2014. március 15., szombat

Keverjünk körömlakkot!

Sziasztok!

A mi nap egy olyan ötletet mutatok be nektek, amit valószínűleg sokan ismernek már. Elméletben én is tudtam róla,  de csak most próáltam ki. Eddig féltem belefogni, mondva, hogy csak elpazalom az alapanyagokat, de belevágtam :)

Hozzávalók:
- egy üres körömlakkos üveg
- néhány körömlakk
- csillámok, glitterek

Nincs semmi más teendő, mint az üres üvegbe beleönteni azt, amit a leendő lakkban látni akarsz. A legjobb, ha két elem közöt öszerázod őket, így folyamatában láthatod a dolgokat, de ha bízol magadban és szereted a meglepetéseket, akor csak a végén rázd össze.

Állítólag minden a jó hozzávalókon múlik, hát nem tudom, az enyém szerdán készült és semmi baja, teljes pompájában ragyog.  A neven nagyon sokat gondolkodtam, végül "pink marmaid" -nek neveztem el, mert valamiért a sellők pikkelye jutott eszembe róla, a sok csillám miatt olyan hatású, mint a sellőuszony.

Teljesen odavagyok a végeredményért, az egyik kedvenc lakkommá lépet elő. Mikor elkezdtm még azt sem tudtam, hogy milyen lakkot akarok kapni, de ááá... Nos, igen! Szóval, elvarázsolt már az "alapszín is, amit a két angliából kapott rózsaszín lakkomból és az Aston csillámos halvány lilájából kevertem, de mikor belekerültek a csillámok... Lila és arany glitterek, arany szálas glitter (nem tudom hogy hívják ezeket), de a végső formáját akkor kapta meg, mikor a kis rózsaszínes lakkot nem éreztem egészen tökéletesnek és kapott egy adag hagyományos, apró szemcsés, arany csillámport.

Apropó! Tudom, ez kreatív téma, de eredetileg a másik blogomra szántam, de azt asztali gép hiányában nem tudom szerkeszteni, így amíg nem oldódik meg ez a helyzet, addig minden bejegyzést ide fogok írni. Szívesen jelentkeztem volna a manikűrvadász mostani fordolójára, de sajnos mivel eddig nem sok körmös bejegyzésem volt itt, ezért majd legközelebb.

Remélem, tetszett ez a bejegyzés, hamarosan újra jelentkezem. :)

Ti szoktatok körölakkot keverni? Ha igen hogy sikerült?

1 megjegyzés:

  1. Imádom!! gyönyörű :)) Kipécéztelek az "Ismerjük meg egymást!"-ra a blogomon :)))

    VálaszTörlés