2016. január 1., péntek

Hogyan töltöm az év első napját?

Sziasztok!

Ma reggel újult energiával ébredtem, és éreztem, hogy nekem ma blogot kell írnom. De miről is? Tele vagyok kreatív energiával, de jóformán semmi eszközöm nincs hozzá.

Így jutottam el odáig, hogy megmutatom, hogy mivel töltöttem a mai napot.


Bevallom nagyon lusta kedvemben voltam, de amolyan energikusan lusta. 
Oké, ez így fura. Jókedvű voltam csak egyszerűen eszem ágában sem volt bármit is csinálni. Ma bizony pihenni fogok. 

Reggel (délelőtt??):

Viszonylag későn kelltem. Ez nálam már alapból túl sok, de ha már nem dobott ki az ágy, végiggondoltam, hogy mit nem fogok ma csinálni: kimosni, kitakarítani, idegeskedni, és mit fogok csinalni: amihez épp kedvem van.

Délután:
Ebéd után jutottam el a bejegyzés gondolatáig, így némi életképeket készítettem a nagy semmittevésrol.
Ja igen! És zabkását ettem. Imádom.
Aztán eljött a pont, mikor rájöttem, hogy a hajam a holnapi munkába már nem igazán szalonképes, így elindultam hajatmosni, miközben végiggondoltam, hogy akkor már az arcomat is leradírozom.
Ehhez saját keverésű arcradírt használtam. Bekentem az arcom egy kevés mézzel, majd hagytam rajta öt percet, aztán jöhetett rá a cukor, amivel szépen leradíroztam az arcom, majd bő langyos vízzel lemostam.

Aztán egy kis hajápolás. Igen, tisztaban vagyok vele, hogy ez egy hővédő olaj, de én sima hajolajnak használom, mindig a törölközőszáraz hajamba dörzsölöm. És ez egy csoda. Mióta használom, a hajam kezdi visszanyerni az elvesztett dússágát.

Most pedig azt hiszem, visszakuckózom magam és majd (valószínűleg miután letudtuk az utazási drámát, már otthonról) jelentkezem.

Nektek hogy telt az év első napja?

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése