2014. november 24., hétfő

Manikűrvadász 13

Sziasztok!

Valószínűleg senkinek nem kell elmesélnem, mi is az a manikűrvadász, hiszen immáron tizenharmadik alkalommal kerül rá sor, és én hihetetlenül boldog vagyok, mikor éppen nem csúszom le róla.
De dióhéjban annyit, hogy ez az az időszak, amikor a körmös blogerek színe-java (egyszóval minden fanatikus) egymás blogján kutatva csap le a neki megtetsző manikurre és alkotja újra.


Második alkalommal kaptam Timi blogját és megint nagyon örültem, mert régóta olvasom őt, imádom a munkáit, a stílusát, a kreativitását.

Ezúttal erre a manikűrre esett a választatom:


http://thimmykevilaga.blogspot.hu/2014/08/city-tour-3-las-vegas.html

Sajnos be kell vallanom, hogy a munkám most nem engedélyezi igazan a feltűnő és sötét körmöket, ezert csak egy gyors fénykép erejééig viseltem az egyik kezemen, de annyira megtetszett, hogy tuti, hogy el fogom máskor is készíteni.

Mint azt láthatjátok, próbáltam egy az egyben visszaadni az eredetit, de csempésztem bele egy kis további izgalmat azzal, hogy a fekete lakknak egy homoklakkot választottam (na, jó, nem volt másik :D)


Már nagyon várom a következő alkalmat és ha akkor is csak így, de újra részt fogok venni rajta, ettől semmi nem tántorít el. Szerintem egy fantasztikus kezdeményezés arra, hogy megismerkedjünk egymás munkáival, esetlegesen új ismerősöket, barátokat szerezzünk.




Vélemény?

Nézzetek meg a többiek munkáit is :D






8 megjegyzés:

  1. Jó lett a tiéd is. :) A színes glitterek igencsak feldobják a sötét lakkokat.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Köszönöm :D Igen ezt többször is érzékeltem, de ezt a párost kifejezetten szeretem :D

      Törlés
  2. Szupi lett. :) De tényleg nem egy visszafogott viselet ez a manikűr... :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Igen :D Viszont imádom, és amint lehet, újraalkotom :)

      Törlés