2014. június 15., vasárnap

Kék francia némi extrával

Sziasztok!

Holnapra terveztem ezt a bejegyzést, de most fejeztem be az utolsó történelem tételemet szóval van még időm, az agam pedig teljesen lezsibbadt tehát az ismétlés most esélytelen...

Holnp lesz a középszintű érettségi napja. Boldog vagyok, hogy csak a töri maradt, de annál idegesebb is, a történelmet midig keserves tanulás árán sajátítottam el, de most nem ez a lényeg. ;) Gondoltam mivel a matrózblúzhoz jól megy a kék, ezúttal egy kék manikűrt készítek, de hogy ne legyen annyira durva, legyen egy francia manikűr.


Tegnap este mostam le a körmeimet, úgyhogy az ágyban forgolódva gondolkoztam a részleteken. Mostanában nagyon egyszerű manikűrjeim voltak, úgyhogy ezúttal valami többet akartam. És egyszer csak jött az ötlet, hogy miket használjak:
- CR 03 sand lakja
- Manhattan Lotus Effect 71S
- Coral prosilk 415


E három lakk találkozását én ebben a manikűrben álmodtam meg. Sokat gondolkodtam, hogy miként oldjam meg a hüvelyk-, a mutató- illetve a kisujjamat, de végül simán felvittem rá a Manhattan 71S lakkját.
Így a kettő egyszerre lelezser, egyszerű és elegáns hatást kölcsönöz. Az egészet pedig a fekete díszítés koronáz meg. Nagyon régen készítettem bármilyen eszközzel díszítést, úgyhogy ez most nekem a maximum vol. ;)



Mit gondoltok? Vélemény?

2 megjegyzés:

  1. ez nagyon szép :)) annyira király ez a manhattan lakk, már párszor nézegettem, manapság meg nem láttam, pedig már tuti megvenném :)

    VálaszTörlés
  2. Nálunk még volt a múltkor, küldök neked, ha szeretnéd :)

    VálaszTörlés